2022-02-01 14:53:48• hírek • Bede Emőke

Újabb egészségügyi intézményben vált elérhetővé az internetes előjegyzés

Azt követően, hogy a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház járóbeteg-rendelőjében dolgozó szakorvosokhoz 2021 novemberétől akár interneten keresztül is lehet időpontot foglalni, hétfőn újabb egészségügyi intézmény számolt be arról, hogy elérhetővé vált ez az opció.

„A digitalizáció egészségügybe való integrálása nagy kihívást jelent, viszont egyúttal lehetőség is az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésére és optimalizálásara. A járvány idején a Szatmárnémeti Pneumoftiziológiai Kórház telekonzultációk és teleradiológia által próbálta meg digitalizálni a beteg-orvos közti kapcsolatot, és ettől az évtől kezdve az intézmény weboldalán megnyílt az online előjegyzés lehetősége  is úgy a szatmári, mint a bikszádi részlegre vonatkozóan” – adta hírül a kórház, hozzátéve, hogy 2022-ben szeretnék még hatékonyabbá tenni az orvosi tevékenységet, leegyszerűsíteni az intézmény szakorvosai által nyújtott szolgáltatásokhoz való hozzáférést és megerősíteni az orvos-beteg kapcsolatokat.


Az online előjegyzés a spitalpnfsm.ro weboldalon keresztül érhető el, illetve ugyanitt megtalálható egy lista is a különféle osztályok telefonszámaival is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: